Monday, October 09, 2006

Marathon SurinameSURINAME, PARAMARIBO
‘Sweet Sranang’
- mijn lieve Suriname -
De volgende afstanden behoren tot de mogelijkheden:

Hele Marathon 42.2 km
Halve Marathon 21.1 km

Srefidensi marathon


Combineer je sportieve prestaties eens in het bruisende stukje ‘Holland in de Tropen’ en sluit je aan bij de renners van de Srefidensi Marathon in Paramaribo! Op zondag 26 november 2006 maak je samen met de leden van de Surinaamse atletiek bond een onvergetelijke tocht door de tropen. Een unieke belevenis én prestatie voor de avontuurlijke marathon fan. Vorig jaar was onze reis naar deze marathon een daverend succes, en ook voor dit jaar verwachten we veel belangstelling.

De route gaat dwars door de gezellige stad Paramaribo. De terrassen zijn er vol en de sfeer is levenslustig. Taalproblemen heb je niet en de bevolking is altijd in voor een praatje. Suriname bestaat voor 80% uit tropisch oerwoud, en de tocht zal waarschijnlijk meer van je vergen dan in Nederland.

De Paramaribo Atletiekbond is verheugd om lopers uit Nederland te verwelkomen. Er wordt hard gewerkt aan een verrassend programma voor beiden landen. Een mooie gelegenheid voor een kennismaking met het land overzee. Grijp die kans en schrijf je in!